Категории
Производители

 Поръчки  може да направите:

 

1.   Бърза поръчка по телефон. Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на matraci.eu ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име и адрес за доставка.

2.   Бърза поръчка по e-mail. Ако предпочитате да поръчате по e-mail, изпратете име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка.

3.   On-line поръчка чрез регистрация. Клиентът получава достъп до формата за покупка на стока след като въведе валидни потребителско име и парола. Електронният магазин matraci.eu приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Всеки избран продукт се добавя в кошницата. Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството на стоките и да се информира за общата стойност на продуктите, както и за крайната цена с включена доставка. Всички цени са в български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. В поле адрес се въвежда адрес за доставка, а в полето допълнителна информация може да напишете всичко, което е необходимо да знаем, за да Ви обслужим по най-добрия начин. С отметка пред текста Съгласен съм с общите условия за ползване на сайта, клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема. Електронното изявление, изпратено от клиента се съхранява от matraci.eu.

Клиентът потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на бутон Поръчай!.След финализирането на поръчката, клиентът получава потвърждение на заявката на посочения e-mail.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

1.   Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ще бъде установен контакт с клиента в най-кратък срок.

2.   Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

Поръчките се смятат за успешно завършени и обвързващи само след успешна доставка с наложен платеж. Поръчката остава в потребителския акаунт за срок от 10 дни. След изтичането на срока поръчката бива изтрита.


Промоции
Гала мемори - еднолицев
Гала мемори - еднолицев
-15%   Виж
Алое Вера Дрийм
Алое Вера Дрийм
-20%   Виж
Възглавница Мемори Алое класик
Възглавница Мемори Алое класик
-40%   Виж
Матрак Дипломат де лукс
Матрак Дипломат де лукс
-15%   Виж
Матрак Перла Софт
Матрак Перла Софт
-15%   Виж
Топер пяна
Топер пяна
-25%   Виж