Категории
Производители

Общи условия

Моля, внимателно прочетете общите условия, тъй като разбирането и спазването им от Ваша страна ще ни помогне да Ви осигурим сигурност и ефективно обслужване.

 

Поверителност на данните

Сайтът matraci.eu, притежаван и експлоатиран от ВЕНТАС-13  ЕООД, приема изключително сериозно Вашите лични данни. Информацията, която предоставяте, се използва единствено с цел да определим Вашият избор и да обслужваме плащанията. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни и не се споделя с трети страни по никакъв повод. В някои случаи може да използваме изпратената от Вас информация, за да Ви помогнем да заявите дадена поръчка, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и промоции. Пазаруването от matraci.eu означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта. Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира своевременно на посочените телефони.

Клиентският акаунт на конкретен клиент може да бъде изтрит от базата данни на matraci.eu, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на клиента, изразено в писмен вид.

 

Регистрация

Клиентът ще получи право да закупува предлаганите от matraci.eu стоки след като направи регистрация в сайта. Попълва се регистрационна форма, в която се въвежда име и фамилия, e-mail, телефон за връзка. При всяка отделна поръчка, клиентът има възможност да коригира телефона за контакт и да въведе адрес за доставка, както и да посочи допълнителна информация.

 

Информация за стоките

Matraci.eu публикува описание и изображение на всяка стока, продажната цена с включен ДДС, информация за начините за плащане и доставка. Matraci.eu не носи отговорност при невярна информация, подадена от производителя на дадена стока.

 

Промяна на цени на стоки

Цените на продуктите в matraci.eu могат да бъдат променяни по всяко време, без да се дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта,  matraci.eu има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите, заплатени от него, ако има такива.

Текущите промоции са отбелязани със съответното намаление в проценти (-...%). В профила на артикула, в падащото меню с размерите и цените до новата цена (с отстъпка) се вижда старата цена. В потребителската кошница се калкулира новата цена. Ако не е посочен срок на промоцията, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП. Matraci.eu си запазва правото да прави всякакви промоции и отстъпки за своите клиенти.

 

Рекламации и връщане на закупени стоки

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При предявяване на рекламация в срок до 7 /седем/ работни дни от датата на покупката, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума в пълен размер или за замяна на стоката с друга, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител и на чл.55 от ЗЗП. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на стоката, са за негова сметка.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увредена пратка.

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 7 /седем/ работни дни от датата на покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Стоката може да бъде върната чрез куриер. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента в 30 дневен законоустановен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.

Непотвърдени поръчки до 10 дни, автоматично се анулират.

За допълнителна информация използвайте посочените в страницата e-mail и телефони.

Общи условия


Промоции
Гала мемори - еднолицев
Гала мемори - еднолицев
-15%   Виж
Алое Вера Дрийм
Алое Вера Дрийм
-20%   Виж
Възглавница Мемори Алое класик
Възглавница Мемори Алое класик
-40%   Виж
Матрак Дипломат де лукс
Матрак Дипломат де лукс
-15%   Виж
Матрак Перла Софт
Матрак Перла Софт
-15%   Виж
Топер пяна
Топер пяна
-25%   Виж